Günübirlik Dikili Tekne TuruAyvalık Çıkışlı Günübirlik Dikili Tekne
kişi/geceGünübirlik
Lüks Araçlarla Ulaşım
Bademli Zindancık Koyu, Hanımın Koyu, Akvaryum Koyu, Ilıca.
Ayvalık, Sarımsaklı, Altınova
Teknede Öğle Yemeği: Tavuk Izgara, Izgara Köfte, Salata
Günübirlik Dikili tekne turu’ muz için Ayvalık’tan saat 9:30 da misafirlerimizi belirtilen noktalardan aldıktan sonra, güzergahımız üzerinde yer alan tesislerde kahvaltı molası (ekstra) veriyoruz. Dikili tekne turu’ muz için saat 11.00’ da kalkacak teknemize binmek üzere Dikili İskeleye geçiyoruz. Bademli Zindancık koyunda ilk yüzme molamızı veriyoruz. Ardından sıcak suyundan çıkmak istemeyeceğiniz Hanımın Koyuna geçiyor, güzelleşmek için Kil ile peeling yapıyor ve öğle yemeğimizi alıyoruz (Tur Ücretine Dahil).
Bu koydaki molamız sonrası Kalem Adası ve Ege’nin tüm özelliğini taşıyan Garip Adası arasında bulunan Akvaryum Koyuna hareket ediyoruz (Yüzme Molası). Daha sonra Kalem Adası karşısında bulunan sıcak suları ile nam salmış ve adını da buradan almış olan Ilıca‘ya geliyoruz (Yüzme Molası). Saat 18:30’da teknemiz dönüş yolcuğuna geçerek dikili iskelesine yanaşıyoruz.
Daha sonra dönüş yolumuza devam ederek akşam saatlerinde Ayvalık’ a varıyoruz.
Bir sonraki Taryatur Group organizasyonunda görüsmek üzere Siz değerli misafirlerimize teşekkür ediyoruz…
TUR PROGRAMLARIMIZ 6502 NOLU TÜKETİCİ KANUNUNA UYGUN OLARAK HAZIRLANMIŞTIR.
FESİH VE DEVİR
TARYATUR 'un Sözleşme'yi haksız olarak feshetmesi halinde TARYATUR, MÜŞTERİ'nin o güne kadar yaptığı tüm ödemeleri 14 gün içerisinde MÜŞTERİ'ye iade eder. Kayıt edilen müşteri sayısının Paket Turun düzenlenmesi için gerekli olan sayıya ulaşmaması halinde bu durum TARYATUR tarafından MÜŞTERİ'ye turun başlangıcına en az 1 gün varken yazılı ya da kalıcı veri saklayıcısı aracılığıyla bildirilecek ve MÜŞTERİ'nin bu sebeple herhangi bir nam altında tazminat hakkı doğmayacaktır. MÜŞTERİ'nin Sözleşme'yi hizmetin başlamasından 30 gün öncesine kadar feshetmesi halinde, ödenmesi zorunlu olan vergi, harç ve benzeri yasal yükümlülüklerden doğan masraflar hariç olmak üzere ödediği bedelin tamamı kendisine iade edilir. MÜŞTERİ, hizmetin başlamasına 29-21 gün varken sözleşmeyi iptal etmesi halinde gezi bedelinin %45'ini, 20 günden az bir süre kala iptal etmesi halinde ise tamamını TARYATUR 'a ödemeyi kabul, beyan ve taahhüt eder. MÜŞTERİ tarafından yapılan tarih değişikliği talepleri fesih hükmünde olmakla, yukarıda belirtilen süreler dikkate alınarak yazılı olarak bildirilecektir.
MÜŞTERİ'nin kendisi veya birinci derece akrabalarının rezervasyon anında var olmayan 10 günlük mutat iştigaline engel olan rahatsızlıkları/ ölümlerini gösterir rapor ve bunun gibi MÜŞTERİ'nin tüm özeni göstermesine rağmen öngöremediği sair hallere ilişkin resmi kurumlardan alınan geçerli belgeleri hizmetin başlamasından önce yazılı ibrazı, bu maddenin istisnası olup, böyle bir durumda ödenmesi zorunlu vergi, harç ve benzeri yasal yükümlülüklerden doğan masraflar ile üçüncü kişilere ödenen belgelenebilir ve iadesi mümkün olmayan bedeller hariç olmak üzere ödemiş olduğu bedel kesinti yapılmaksızın MÜŞTERİ'ye 14 gün içerisinde iade edilecektir. MÜŞTERİ, hizmetin başlamasından 7 gün öncesine kadar yazılı ya da kalıcı veri saklayıcısı aracılığı ile bildirmek suretiyle hizmeti paket tur koşullarını yerine getiren üçüncü bir kişiye devredebilir. Devralan bakiye ve devir sebebi ile doğan tüm masraflardan devreden ile beraber sorumludur. MÜŞTERİ, tüm fesih/devir taleplerini hizmetin başlangıcından evvel TARYATUR 'a yazılı olarak sunmakla yükümlüdür.
MÜŞTERİ'nin başlangıcını kaçırdığı hizmete iştirak edeceğini yazılı olarak bildirmemesi durumunda TARYATUR, MÜŞTERİ adına yapılmış tüm rezervasyon ve hizmetleri, 24 saat sonra iptal etme ve Sözleşme'yi feshetme hakkına sahiptir. Bu gibi durumlarda MÜŞTERİ'ye herhangi bir ücret iadesi yapılmaz. MÜŞTERİ, hizmet başlangıcından itibaren 24 saat içinde hizmete tekrar iştirak edeceğini bildirir ise, ulaşıma ait hizmet bedellerinden kaynaklanan fark bedelleri MÜŞTERİ tarafından ödenecektir.
TARYATUR, MÜŞTERİ'ye bildirmek kaydıyla ilan ettiği veya kayıt aldığı turları hizmetin başlamasından evvel kısmen veya tamamen iptal edebilir. Aynı sürede veya hizmet sırasında TARYATUR hizmet kapsamındaki otel isimlerini, ulaşım araçları ile bunların hareket yerlerini programda belirtilmiş ve gezilecek yer olarak gösterilmiş yerlerin ziyaret sıralarını değiştirebilir. MÜŞTERİ, bu değişiklik ve iptalleri haklı nedenlerle kabul etmediği takdirde rezervasyonunu iptal ettiğini yazılı veya kalıcı veri saklayıcısı ile 2 iş gününde bildirerek şu 3(üç)seçimlik haktan birini kullanabilir: Bu durumda MÜŞTERİ; (1)tazminat ödemeksizin sözleşmeden dönerek tüketilmeyen hizmet bedelini 14 gün içerisinde iade alma hakkına, (2)isterse TARYATUR tarafından kendisine teklif edilen (varsa) ödediği bedel ile eşit veya daha yüksek değerde başka bir paket tura ilave bedel ödemeden katılma hakkına, (3)daha düşük bedelli bir paket tur seçer ise aradaki fiyat farkının kendisine iade edilme hakkına sahiptir.