Günübirlik Ayvalık Tekne Turu (Yemekli) Tur Programı

 Ayvalık Tekne Turu | Günübirlik 

 Ayvalık Adaları ve Cunda Adası Yemekli Tekne Turu 

Kalkış Yerleri: Ayvalık
Gezilecek Yerler: Ayvalık Adaları, Cunda Adası
PROGRAM
Ayvalık Tekne Turu

Saat 10:30 gibi teknede ki yerimizi almak için Ayvalık Limanda'da buluşuyoruz. Saat 11:00 - 11:30 arası Ayvalık' ın eşsiz koylarını görmek için teknemizle hareket ediyoruz. Ayvalık'ın 12 ada bölgesinde bulunan koylarını görerek denizin üzerinde yolculuğumuza devam ediyoruz. Rüzgârın durumuna göre kaptanımız İLYOSTA, AKVARYUM, MADEN ADASI, PINAR ADASI ve KARAADA koylarında uğrayacağımız yerleri belirliyor. Gün boyu canlı müzik, animasyon, eğlence ile birlikte 1’ er saat yüzme molası veriyoruz.

İlk yüzme molamızdan sonra öğle yemeğinde çipura  balık, salata, makarna, ekmek ve meyveden (mevsim meyvesi) oluşan yemeğimizi yiyoruz. Akşamüzeri son adamız olan Cunda Adası'na geliyoruz. Burada 1 saat serbest zaman veriyoruz. Serbest zamanda Cunda çarşıda alışveriş yapabilir, meşhur taş kahvede kahve içebilir, ada lokmasının tadına bakabilir veya Cunda sokaklarında geçmişin izlerini taşıyan tarihi evler arasında dolaşabilirsiniz.

Cunda’da ki keyifli ziyaretimizin sonunda teknemize binip rotamızı Ayvalık' a çeviriyoruz. Rüzgâra karşı duran yel değirmenlerini arkamızda bırakıp dönüş yolculuğumuza başlıyoruz. 18:30 – 19:00 arasında Ayvalık merkeze yanaşmış oluyoruz.

Bir sonra ki Taryatur organizasyonunda görüşmek üzere. Hoşçakalın.

DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları

    Turumuz yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde ve hava koşullarından kaynaklı iptal hakkı tur hareket tarihinden 20 gün öncesine kadar Tarya Tur’da saklıdır. Böyle bir iptal durumunda Tarya Tur misafirlerine bizzat haber vermekle yükümlüdür. Turumuzda yer alan bölgelerin grubun talebine göre değişiklik gösterebilir.

    Kademeli fiyat sistemi mevcuttur.
    İlan edilen fiyat en düşük sınıftan açılan fiyattır. 

    https://www.taryatur.com/ayvalik-tekne-turu
    Tarya Turizm Seyahat Acentesi
    Sakarya Mahallesi Atatürk Caddesi No 194 10400 Ayvalık – TÜRKİYE
    +90 552 428 27 07


    Bu çıktı 29.03.2024 01:17 tarihinde verilmiştir. Tarya Turizm Seyahat Acentesi tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.