Şeytan Sofrası Gün Batımı Tur Programı

 Şeytan Sofrası Gün Batımı Turu 

Kalkış Yerleri: Ayvalık
Gezilecek Yerler: Şeytan Sofrası
PROGRAM
Şeytan Sofrası Gün Batımı

Kayalık tepelerin üzerinden Midilli Adası ve Ayvalık Adalarının eşsiz manzarasına sahiptir Şeytan Sofrası. Tüm ilçeye hakim ve üzerinde Şeytan’ın Ayak izi ait olduğuna inanılan eski bir lav birikintisidir. Midilli Adası ve irili ufaklı 22 adacıktan oluşan Ayvalık Adaları ile 360 derece panoramik bir manzaraya ev sahipliği yapar. Efsane çukurun hikayesine göre, Tanrı Zeus’ un sütannesi vardır. İda ismindeki bu sütanne, şeytanı onların yakınlarında gördüğü zaman Zeus’a zarar vermesinden korkarak bir gün onu kovar. Bu şeytanın ise 3 ayağının olduğuna inanılır ve oradan kaçarken bıraktığı ayak izlerinden bir tanesi Midilli Adasında, bir tanesi İda dağının eteklerinde, ve bir diğeri de Şeytan Tepesinde yer almaktadır. Hikaye, buraya görmeye gelen kişilerin ilgisini çeker ve bu  tepenin bu ismi almasını sağlar.

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları

    Turumuz yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde ve hava koşullarından kaynaklı iptal hakkı tur hareket tarihinden 20 gün öncesine kadar Tarya Tur’da saklıdır. Böyle bir iptal durumunda Tarya Tur misafirlerine bizzat haber vermekle yükümlüdür. Turumuzda yer alan bölgelerin grubun talebine göre değişiklik gösterebilir.

    Kademeli fiyat sistemi mevcuttur.
    İlan edilen fiyat en düşük sınıftan açılan fiyattır. 

    https://www.taryatur.com/seytan-sofrasi-gun-batimi-turu
    Tarya Turizm Seyahat Acentesi
    Sakarya Mahallesi Atatürk Caddesi No 194 10400 Ayvalık – TÜRKİYE
    +90 552 428 27 07


    Bu çıktı 19.04.2024 03:47 tarihinde verilmiştir. Tarya Turizm Seyahat Acentesi tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.