Günübirlik Foça Turu Tur Programı

 Günübirlik Foça Turu 

Kalkış Yerleri: Ayvalık
Gezilecek Yerler:
PROGRAM
Günübirlik Foça Turu

Sabah 07:00’da  buluşuyor ilk durağımız Dikili’ye doğru yola çıkıyoruz. Yaklaşık iki saatlik yolculuğumuzun ardından kahvaltı(ekstra) molası veriyoruz. Şehir turumuzun ardından Dikili’nin Midilli’ye bakan sahil yolundan zeytinin yeşili ve Ege Denizi’nin maviliğiyle buluşan Bademli Köyü’ne gidiyoruz. Köy içerisindeki gezintimizin ardından Kalem Adası açıklarına geçiyoruz. Akvaryum kadar berrak denize sahip doğa harikası bir cennet Kalem Adası ve Midilli’yi kadrajımıza alarak bu huzur dolu anı ölümsüzleştiriyor ve bir sonraki durağımız ‘Pitane’ Çandarlı’ya Denizköy’ü geçerek varıyoruz.

Çandarlı Kalesi ve tarihi yarımadayı gezerek şehir turumuzu tamamlıyor, eski liman bölgesinde çaylarımızı içtikten sonra . Yeni Foça ve Eski Foça arasındaki dantel gibi işlenmiş güzel koyları aracımızdan panoramik olarak izleyerek geçiyor, Eski Foça’da gezimize devam ediyoruz.

Foça şehir turumuza başlıyoruz. Eski Foça evlerini ve çarşı merkezindeki şirin balıkçı restoranlarının önüne geliyor, isteyen misafirlerimizin alışveriş yapabilmesi isteyenlerinse deniz müzesini gezebilmesi için bir saat sonra buluşmak üzere ayrılıyoruz. Gün batımını izledikten sonra Bergama’ya volkanik bölgelerden çıkarılan değerli bir taş olan onyx taşını ve emekle ortaya çıkan eserlerini onyx atölyesinde görmeye gidiyoruz. Bizi bekleyenlere küçük hediyelerimizi alarak dönüş yolculuğumuza geçiyoruz.

Akşam saatlerinde turumuzu tamamlıyor bir başka Tarya Tur organizasyonunda buluşabilmek dileğiyle ayrılıyoruz.

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları

    Turumuzda yer alan ekstra turlar yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde ve hava koşullarından kaynaklı ; iptal hakkı tur hareket tarihinden 1 gün öncesine kadar Tarya Tur’da saklıdır. Böyle bir iptal durumunda Tarya Tur misafirlerine bizzat haber vermekle yükümlüdür.

    https://www.taryatur.com/gunubirlik-foca-turu
    Tarya Turizm Seyahat Acentesi
    Sakarya Mahallesi Atatürk Caddesi No 194 10400 Ayvalık – TÜRKİYE
    +90 552 428 27 07


    Bu çıktı 28.03.2024 19:10 tarihinde verilmiştir. Tarya Turizm Seyahat Acentesi tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.