Kazdağları Şelaleler Turu Tur Programı

 Günübirlik Kazdağları Şelaleler Turu 

TRUVA SAVAŞI’NA YOL AÇAN O MEŞHUR GÜZELLİK YARIŞMASININ YAPILDIĞI,  PARİS’İN DAĞLARINDA ÇOBANLIK YAPTIĞI, ZEUS’UN DOĞDUĞU. BİRÇOK EFSANEYE VE MİTOLOJİYE KONU OLAN, ETEKLERİNDE TARİH BOYUNCA BİR SÜRÜ MEDENİYETLERİN KURULUP, YIKILDIĞI KAZDAĞLARI – İDA…..

Kalkış Yerleri: Ayvalık Kalkış
Gezilecek Yerler: Zeytinli Köyü-Sütüven Şelalesi-Hasanboğuldu-Zeytinyağı Fabrikası-Anıt Ağaç-Ağlayan Şelale-Sarıkız Kazdağı Etnoğrafya Galerisi Zeus Altarı-Adatepe Köyü
PROGRAM
Kazdağları Şelaleler Turu

Siz değerli misafirlerimiz ile Taryatur acente önünde saat 09.00 ‘da buluşuyor ardından İda’nın mitolojisine doğru yolculuğumuza başlıyoruz. Kızılkeçili köyünde kahvaltı molamızı vererek Kazdağlarının merkeze yakın olan Anıt Ağacını görmeye gidiyoruz.

Taş değirmenli eski Zeytinyağ fabrikasına uğrayarak Zeytinli köyü merkezinden Hasan Boğuldu Ören Yerine gidiyoruz. Burada Kazdağlarının halk efsanelerini dinleyerek Sütüven Şelalesi ve Hasan Boğuldu Göletine yürüyüşümüzü yapıyoruz. Yürüyüşümüzün ardından Ağlayan Şelale' yi fotoğraflıyoruz.

Ardından Güre' de bulunan Sarıkız Kazdağı Etnografya Galerisi' ni ziyaret ediyoruz. Galeri Kazdağı Bölgesi ziyaretçilerine görsel objeler, efemera, eşya, resim ve maketleri sergileyerek misafirleri bilgilendirmeyi, eğlendirmeyi ve geliştirmeyi amaçlamaktadır.

Kazdağlarinin en şirin köylerinden olan Adatepe köyüne gitmeden önce arzu eden misafirlerimizle Zeus Altarı’na(yaklaşık toplam 1600 m.) yürüyüş yaparak körfez manzarasını seyredebiliyor. En son mola yerimiz olan Adatepe köyüne geçip çınarların altında yöreye özgü soğuk içecekleri tadıp dinlendikden sonra Kazdağlarına veda ederek Ayvalık’a dönüş yoluna çıkıyoruz.

Bir sonraki Taryatur Group  organizasyonunda görüsmek üzere Siz değerli misafirlerimize teşekkür ediyoruz…

NOT: Rehberimiz gerek gördüğünde programda değişiklik yapabilir.
 

ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları

    Turumuzda yer alan ekstra turlar yeterli sayıya ulaşılamadığı takdirde ve hava koşullarından kaynaklı ; iptal hakkı tur hareket tarihinden 1 gün öncesine kadar Tarya Tur’da saklıdır. Böyle bir iptal durumunda Tarya Tur misafirlerine bizzat haber vermekle yükümlüdür.

    https://www.taryatur.com/kazdaglari-selaleler-turu
    Tarya Turizm Seyahat Acentesi
    Sakarya Mahallesi Atatürk Caddesi No 194 10400 Ayvalık – TÜRKİYE
    +90 552 428 27 07


    Bu çıktı 20.04.2024 11:20 tarihinde verilmiştir. Tarya Turizm Seyahat Acentesi tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.