Bansko Kayak Turu 3 Gece 5 Gün Tur Programı

 İstanbul Çıkışlı Bansko Kayak Turu 

 Otobüs ile 3 Gece 5 Gün | 4* Otellerde YP. Konaklama 

Kayak Kiralamada geçerli dijital indirim kartı. 

Kalkış Yerleri: Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü, Mecidiyeköy Bambi Cafe Önü, İncirli Ömür Plaza Önü, Beylikdüzü Marmara Park
Gezilecek Yerler: Bansko
PROGRAM
1 Gün: ISTANBUL – BANSKO

Turumuz akşam saat 22:00'de Kadıköy Evlendirme Dairesi önü, 22:30'da Mecdiyeköy Meydan (Bambi Cafe Önü) ve 23:00'de İncirli Ömür Plaza önü, 23:30’da Beylikdüzü Marmara Park AVM önünde buluşarak başlıyor ve otoban üzerinden Kapıkule sınır kapısına devam ediyoruz. Yaklaşık 3 saatlik yolculuğun ve Pasaport-Gümrük işlemlerinin ardından Bulgaristan’a geçiyor, Bansko’ya doğru hareket ediyoruz. Yaklaşık 4 saat boyunca yolculuğumuz devam ediyor.



2 Gün: BANSKO

Sabah saatlerinde Bansko’ya varış  ardından kolay, orta ve zor derecelerinde toplam, 85 km uzunluğa sahip, Kış Olimpiyatları için onay almış, Dünya Şampiyonu Alberto Tomba’nın kayak yaptığı ve Tomba pisti olarak anılan 2600 metreden başlayan pistler sizleri bekliyor. Bütün gün bu pistlerde kayak yapmanın zevkini yaşayacaksınız. Arzu eden misafirlerimiz kayak yapmanın dışında Bansko kasabasının tarihi ve doğal güzelliklerinden faydalanabilirler. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Termal Açık Hava Havuzu Turuna katılabilirler. (35.€) Geceleme otelinizde. Gece dileyenler Bansko şehrinin canlı gece hayıtında eğlenebilirler. 

*Not: Uluslararası kurallar gereği odalara yerleşme saat 14:00’den sonra olmaktadır. Rehberimiz odalara giriş saati ile ilgili sizlere detaylı bilgi veriyor olacak. 



3 Gün: BANSKO

Sabah kahvaltı ardından kolay, orta ve zor derecelerinde toplamda 85 km uzunluğa sahip, Kış Olimpiyatları için onay almış, Dünya Şampiyonu Alberto Tomba’nın kayak yaptığı ve Tomba pisti olarak anılan 2600 metreden başlayan pistler sizleri bekliyor. Bütün gün bu pistlerde kayak yapmanın zevkini yaşayacaksınız. Arzu eden misafirlerimiz kayak yapmanın dışında Bansko kasabasının tarihi ve doğal güzelliklerinden faydalanabilirler. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan günü birlik Sofya Turuna katılabilirler. (60.€)  Panoramik Sofya şehir turumuz esnasında görülecek yerler arasında; Balkanların en büyük kilisesi olan Alexsander Nevski Katedrali, Milli kütüphane, Sofya Üniversitesi, Eski kraliyet sarayı, Neo klasik stilinde yapılmış olan Milli Bulgar Tiyatrosu, Arkeoloji müzesi, Eski Sofya - Serdika şehri, Rotonda Kilisesi bulunmaktadır. Daha sonra meclis binasının yanından yürüyerek Sofya Heykeli’ne panoramik bakış ve şehrin simgesi olan Banya Başı Camisini ziyaret ediyoruz. Ziyaretimiz ardından serbest zaman ardından alışveriş için Jumbo Mağazası & Metro Market’de alışveriş molası veriyoruz. Akşam Bansko’ya dönüş. Geceleme otelinizde. Gece dileyenler Bansko şehrinin canlı gece hayıtında eğlenebilirler.



4 Gün: BANSKO

Sabah kahvaltı ardından kolay, orta ve zor derecelerinde toplamda 85 km uzunluğa sahip, Kış Olimpiyatları için onay almış, Dünya Şampiyonu Alberto Tomba’nın kayak yaptığı ve Tomba pisti olarak anılan 2600 metreden başlayan pistler sizleri bekliyor. Bütün gün bu pistlerde kayak yapmanın zevkini yaşayacaksınız. Arzu eden misafirlerimiz kayak yapmanın dışında Bansko kasabasının tarihi ve doğal güzelliklerinden faydalanabilirler. Dileyen misafirlerimiz ekstra olarak düzenlenecek olan Termal Açık Hava Havuzu Turuna katılabilirler. (35.€) Geceleme otelinizde. Gece dileyenler Bansko şehrinin canlı gece hayıtında eğlenebilirler. 



5 Gün: BANSKO – İSTANBUL

Sabah kahvaltı sonrası,  odaların boşaltılması ardından rehberimizin bildireceği saatte İstanbul’a hareket. Velingrad ve Pazarcık üzerinden yaklaşık 4 Saatlik yolculukla Sınır kapısına devam ediyoruz. Pasaport-Gümrük işlemlerinin ardından yaklaşık 3 saatlik yolculuk ile İstanbul’a varış ve turumuzun sonu.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • Kadıköy Evlendirme Dairesi Önü (22:00)
  • Mecidiyeköy Bambi Cafe Önü (22:30)
  • İncirli Ömür Plaza Önü (23:00)
  • Beylikdüzü Marmara Park (23:30)
Notlar

4* Royal Park SPA Hotel > YARIM PANSİYON+

Bansko’nun güneyinde oteller bölgesinde, Gondol’a 1,4 Km uzaklıkta, SPA hizmetlerinin sunulduğu sıcak ve temiz bu modern otelde akşam yemeği ve yemek yanında alınan Limitsiz İçecek ve Şarap ücrete dâhildir. Ücretsiz Wi-Fi,  Jakuzi, Sauna ve Buhar Odası Kullanımı.  Gondol’a ücretsiz servis.

 

Tüm tesislerimizde Gondol (Teleferik) bölgesine ücretsiz servis imkanı ve ücretsiz internet bağlantısı mevcuttur.

Misafirlerimiz için anlaşmalı Kayak Odamızda Türkçe destek ve özel indirim imkanı sağlanmaktadır.

 

Not: Oteller aynı kategori ve aynı hizmet özellikleri taşıyan başka bir otelle değişebilir.

Hava ve yol koşullarına göre hareket saatlerinde değişiklik yapılabilir.

 

Covid-19 Bilgilendirme;--- Ülke giriş koşulları anlık değişebildiği için seyahat gidiş tarihi itibariyle güncel koşullar sorgulanmalı ve güncel koşullara göre hareket edilmelidir.


İptal Şartları
https://www.taryatur.com/istanbul-cikisli-bansko-kayak-turu-3-gece
Tarya Turizm Seyahat Acentesi
Sakarya Mahallesi Atatürk Caddesi No 194 10400 Ayvalık – TÜRKİYE
+90 552 428 27 07


Bu çıktı 26.04.2024 02:47 tarihinde verilmiştir. Tarya Turizm Seyahat Acentesi tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.