MSC Fantasia ile 7 Gece Norveç Fiyortları Tur Programı

 MSC Fantasia ile 7 Gece Norveç Fiyortları 

 İstanbul Kalkışlı -7 Gece 8 Gün 

 HAMBURG - OLDEN - NORDFJORDEID - MALOY - STAVANGER 

Kalkış Yerleri: İstanbul
Gezilecek Yerler: Kuşadası, İstanbul, Pire, Palermo, Civitavecchia, Cenova,
PROGRAM
1 Gün: İstanbul - Hamburg Uçak

Sabiha Gökçen Havalimanı Dış hatlar terminali saat 06.00’da buluşmamızın akabinde check-in işlemlerimizi yapıyoruz ve ardından Anadolu Jet Hava Yolları’nın TK7882 sefer sayılı uçak ile saat 09.15’de Hamburg’a hareket ediyoruz. Hamburg’a yerel saat ile saat 11.40’da varışımızın ardından Kiel limanında bulunan gemimize transfer. Gemi check in işlemleri sonrası kabinlere yerleşmemizin ardından serbest zaman. Gemimiz akşam 18.00’de limandan hareket edecek. Akşam yemeği ve geceleme gemide.



2 Gün: Deniz Yolculuğu

Denizde seyir halinde geçecek bu günümüzde gemimiz sizlere birçok alternatif sunuyor olacak. Arzu edenler geminin açık ve kapalı havuzlarından, jakuzilerinden, güneşlenme alanlarından yararlanabilir. İsteyenler gümrüksüz mağazalardan alışveriş yapabilir, kumarhanede şanslarını deneyebilir veya onlarca barda icra edilecek değişik müzik ve eğlencelerden faydalanabilirler. Tüm gün değişik yemek alternatifleri de sizleri bekliyor.



3 Gün: Olden

Sabah saat 10.00’da Olden limanına varış. Mavi buzullardan, görkemli dağlara, verimli vadilerden, derin göllere, vahşi Kuzey Denizi`nin kıyıya acımasızca çarptığı yere kadar. Yaz kayağına gidebilir ve aynı gün beyaz kumlu plajlarda güneşin altında dolaşıp temiz deniz havası alabilirsiniz. Ya da belki kültürel tarihini keşfedeceğiniz mükemmel bir noktadasınız... Avrupa anakarasına açılan en büyük buzul karası. Barışçıl vadiler ve derli toplu çiftlikler, pırıl pırıl buzullarla köpüren şelaleler ve yüksek dağlarla çevrili, doğal güzellikleri ile ülke içinde önemli bir turistik merkez. Burada arzu edenler rehberlerinin ekstra düzenleyeceği “ Olden Kasabası & Briksdal Buzulu Turu” na katılabilirler. Turumuzda otobüsümüzle Olden kasabasından ayrılarak küçük kırmızı kiliseyi görüp Floen ve Olden gölleri manzaraları eşliğinde Rustoen üzerinden Briksdal’a varıyoruz. Buradan yaklaşık 40 dakika sürecek bir yürüyüş mesafesinde olan meşhur Briksdal buzuluna gideceğiz. Burada şelaleler ve muhteşem bir dağ manzarası sizleri bekliyor. Ayrıca buzul gölü ve Briksdal buzulunda muhteşem kareler yakalama imkânı bulacaksınız. Gemimizin hareket saati 19.00. Akşam Yemeği ve geceleme gemide.



4 Gün: Nordfjordeid Kalkış: 01:00
Gemimiz sabah saat 08.00'de Nordfjordeid limanına yanaşacak. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinin ekstra olarak düzenleyeceği Geiranger Turu ‘na katılabilirler. Gezimiz Geiranger’den başlayacak ve Flydal seyir platformunda duracagiz . 180 derece açılı 10 virajlı yolda da ayrı bir heyecan yaşayacaksınız. Ardindan Djupvatnet Golu eteklerinde verecgimiz molanin ardından 1476 m yükseklikteki Dalsnibba dağını görebileceğimiz terasından göreceğiniz manzara ile büyüleneceksiniz. Ayrıca Avrupa nın en derin gölü olan Hornindal Gölü görülecek ve Stryn adlı yerleşim beldesini göreceksiniz. Gemimize dönüş.  Gemimiz akşam 18.00'da limandan ayrılacak. Akşam yemeği ve geceleme gemide.


5 Gün: Maloy Varış: 08:00 Kalkış: 18:00

Gemimiz sabah saat 08.00’de Maloy limanına yanaşacak. Dileyen misafirlerimiz ekstra düzenlenecek tura katılabilirler. Gemimiz akşam 18.00'da Maloy limanından ayrılacak. Akşam yemeği ve geceleme gemide.



6 Gün: Stavanger

Gemimiz saat 12:00’da Stavanger’e varıyor. Burada arzu edenler rehberlerinin düzenleyeceği ekstra  tura katılabilirler. Stavanger kentindeki turumuz iki kısımdan oluşacak. İlk bölümde Kuzey Denizi petrolünün merkezi olan Norveç’in en zengin kentini yaya olarak hep birlikte geziyoruz. Daha sonra yaklaşık 2,5 saat sürecek 42km lik Lysefjord’da (Hafif Fiyord)  yapacağımız tekne turuyla geçirmeyi planlamaktayız. Birçoklarına göre Norveç’in en güzel ve kendine has bu fiyordun en çarpıcı noktası denizden 600m yüksekliğindeki Pulpit Rock ( Vaaz Kayası ) adı verilen monoblok granit kayadır. Her ne kadar kayanın üç bir yanından gözle görülebilen büyük çatlağın her an denize düşebilme görüntüsü verse de muhtemelen bu doğa olayının gerçekleşmesi için binlerce yıl daha gerekecektir. Gemimizin hareketi saat 21.00. Akşam yemegi ve geceleme gemide.



7 Gün: Deniz Yolculuğu Varış: 08:00 Kalkış: 16:00

Denizde seyir halinde geçecek bu günümüzde gemimiz sizlere birçok alternatif sunuyor olacak. Arzu edenler geminin açık ve kapalı havuzlarından, jakuzilerinden, güneşlenme alanlarından yararlanabilir. İsteyenler gümrüksüz mağazalardan alışveriş yapabilir veya onlarca barda icra edilecek değişik müzik ve eğlencelerden faydalanabilirler. Tüm gün değişik yemek alternatifleri de sizleri bekliyor.



8 Gün: Hamburg - İstanbul Uçak Varış: 09:00 Kalkış: 18:00

Gemimiz saat 07.00’de Kiel limanına yanaşacaktır. Sabah kahvaltımızın ardından gemi çıkış işlemlerimizi gerçekleştiriyoruz ve bizi bekleyen aracımız ile Hamburg Havalimanı’na hareket ediyoruz. Check-in işlemlerimizin ardından Anadolujet Hava Yollarının TK7883 sefer sayılı uçağı ile saat 12.35’de hareket ediyoruz. Yerel saat ile 16.45’de Sabiha Gökçen Havalimanına varış. Turumuzun sonu.



DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
  • Bodrum Cruise Terminali (16:00)
  • Kuşadası Liman (19:00)
Notlar

MSC Fantasia ile 7 Gece Norveç Fiyortları - 28 Mayıs 2023

***SİNGLE, ÜÇLÜ VE DÖRTLÜ KONAKLAMALARDA GÜNCEL MÜSAİTLİK VE FİYATLANDIRMA İÇİN LÜTFEN OPERASYON BİRİMİYLE İRTİBATA GEÇİNİZ. 

*Dış bella ve balkonlu bella kategorisindeki bazı kabinler görüş engelli olabilir. 

GRUP KABİNLERİ  GARANTİ TİPİ KABİNLERDİR. KABİN NUMARALARI BİLET İLE BİRLİKTE BELLİ OLACAKTIR.

NOTLAR VE BİLİNMESİ GEREKENLER
Programda belirtilen saatler belirtilen Hava yolları ve MSC Cruise şirketinden alınmıştır. Saatlerde oluşabilecek herhangi bir değişiklikten acentemiz sorumlu değildir. Bu sebeple herhangi bir saat değişikliği sebebi ile acentemiz programda değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

PROGRAMLAR İÇİN ÇOK GİRİŞLİ SCHENGEN VİZESİ GEREKMEKTEDİR. 

 Gemi yolculuğu sırasındaki alacağınız akşam yemeklerinden 2’si resmi akşam yemeğidir ve burada yemek isteyen her erkek yolcumuzun yanında en az bir adet takım elbise, bayanların da en az 1 adet gece elbisesi gemi şirketi tarafından rica edilmektedir.

Operasyon acentesi gerekli gördüğü taktirde grup uçuş saatlerini ve havalimanını değiştirme hakkını saklı tutar. İç hat biletlerini kendi alan misafirlerin grup uçuşlarının olacağı havalimanına ulaşımları kendi sorumluluklarındadır.

Gemi seyahati esnasında grubumuzun akşam yemek alacağı restoran ve masalar daha önceden belirlenmiş ve isimlere göre numaralandırılmış olacaktır. Dolayısıyla gemide alınacak ilk öğün yemekten son öğün yemeğe kadar herkes daha önceden belirlenen yerlerde oturacaktır. Ancak arzu edenler yemeklerini geminin açık büfe restoranlarında alma hakkına sahiptirler. Rehberiniz akşam yemeklerinde a la carte restoranda sizleri ziyaret edecek olup açık büfe restoranda rehber ziyareti olmayacaktır.

Gemiye check-in esnasında istisnasız her yolcunun (çiftlerde sadece 1 kişi) kabin anahtarları alınırken gemi resepsiyonuna kredi kartını ibraz etmesi veya nakit depozit yatırması gerekmektedir. Gemide bulunan banka otomatlarından her yolcu kredi kartı ile depozito yüklemesi yapmalıdır. Arzu eden misafirlerimiz rehberlerinden bu işlem için  yardım albilir.

Gemiye içki, ütü, saç kurutma makinası vb sokmak kesinlikle yasaktır.

Gemi seyahatimizin başlangıcında grubumuzun tüm valizleri için Gemi biletlerinin son sayfasında bagaj etiketleri olacaktır. Cruise limanında bu etiketleri valizlerinize takmanız gereklidir. Limanda etiket takılma işlemi için yardımcı personel bulunmaktadır.

Valizlerinizi geminin ilk kalkış gününde akşam geç vakite kadar kamaralarınıza gelmeyebilir. Bu yoğunluk ve kalabalıktan kaynaklanan ve kesinlikle geminin sorumluluğunda olan bir durumdur. Bu sebepten gemiye bineceğiniz ilk gün elzem olan ihtiyaçlarınızı küçük bir el çantasına koyup yanınıza almanızı öneririz.

Geminin kalkış saatlerine kesinlikle riayet edilmesi gerekmektedir. Limanlarda gemimizin kalkış saatinden en geç 60 dakika önce gemiye giriş yapılması gerekir. Aksi takdirde gemiye giriş yapamayabilirsiniz. Böyle bir durumdan da acentemiz sorumlu olmayacaktır.

Gemi seyahatimizin sonunda ise valizlerinizi toplayarak bir gece önceden kabinlerinize daha önceden bırakılacak etiketleri takarak saat 00.00’a kadar kabin kapılarınızın önüne bırakmanız gerekmektedir. Gemiden çıkış işlemlerimizin ardından grubumuz valizlerinin olduğu istasyondan valizlerini alacaktır. HER BİR MİSAFİRİMİZİN KENDİ VALİZİNİ DOKUNARAK VE KONTROL EDEREK ALMASINI ÖNEMLE RİCA EDERİZ.

Süresi olmasına rağmen 10 yıldan eski olan pasaportlar ile yurtdışına çıkış gerçekleştirilmemektedir.

Pasaportunuzun süresinin tur bitiş tarihi itibari ile minimum 6 ay geçerliliğinin bulunması gerekmektedir. Gemi şirketleri tüm pasaport türleri için bu kuralı uygulamaktadır. Pasaport süresinin kontrolü misafirin kendi sorumluluğundadır.

Pasaportunuz yırtık ve yıpranmamış olması gerekmektedir.

TÜM MİSAFİRLERİN GİDİŞ DÖNÜŞ UÇAK BİLETLERİNİ VE GEMİ BİLETLERİNİ YANLARINDA BULUNDURMALARI GEREKMEKTEDİR. BİLETLERİN ÇIKTILARINI ALMAYAN MİSAFİRLERİMİZİN GEMİYE GİRİŞ SORUMLULUĞU KENDİLERİNE AİTTİR.

Misafirlerimizin cep telefonlarını yurtdışı kullanıma açtırmalarını öneririz.

Gemide Euro para birimi ve kredi kartı kullanılmaktadır.  (Norveç Fiyortları’nda Norveç Kronu) (Rusya’da Ruble kullanılmaktadır.)

Rehberinizin organize edeceği kara turları ödemesi EURO ve nakit olarak yapılması gereklidir. Kredi kartı ya da seyahat çeki geçerli değildir. Tur ödemeleri turun 1. Günü rehberinize nakit olarak yapılmalıdır. Daha sonra tura katılmak isteyen misafirlerimiz için yerel acentemizden müsaitlik kontrolü yapılıp onay alınacaktır.

Tur esnasında gemi çalışanlarına ve rehberinize fiziksel şiddet ve hakaret eden misafirlerimizi gemi kaptanı gemiden indirme hakkına sahiptir. Böyle bir durumda yolcuya herhangi bir iade yapılmamaktadır.

Kara turları esnasında ve günlük turlarda rehberinizin sizlere bildirdiği saatler hareket saatidir. Rehberlerimiz tüm misafirlerin hakkını eşit olarak gözetmek durumunda olduğundan buluşma saatine geç gelen misafirler beklenmeden hareket edilecektir. Böyle bir durumda geç kalan misafirlerin gemiye ulaşımı kendi sorumluluklarında olup herhangi bir iade yapılmayacaktır.

YAPACAĞINIZ SEYAHATİNİZDE GÜZEL ANILAR BİRİKTİRMENİZİ TEMENNİ EDERİZ.


İptal Şartları

* TOPLAM TUTAR ÜZERİNDEN HESAPLANMAKTADIR*
Rezervasyon itibari ile; 180 gün kalaya kadar kişi başı %10 
179-150 gün %15
149-120 gün %25 
119-90 gün %30
89-60 gün %50 
59-45 gün %60 
44-30 gün %75 
29-10 Gün %90 
9 günden az %100 iptal cezası uygulanır. 

https://www.taryatur.com/msc-fantasia-ile-7-gece-norvec-fiyortlari
Tarya Turizm Seyahat Acentesi
Sakarya Mahallesi Atatürk Caddesi No 194 10400 Ayvalık – TÜRKİYE
+90 552 428 27 07


Bu çıktı 29.03.2024 17:42 tarihinde verilmiştir. Tarya Turizm Seyahat Acentesi tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.