İskeçe Karnavalı Turu Otobüs ile 1 Gece 3 Gün Tur Programı

 İskeçe Karnavalı Turu Otobüs ile 1 Gece 3 Gün 

Selanik - Kavala - İskeçe - Gümülcine - Dedeağaç 

 

Kalkış Yerleri: İstanbul
Gezilecek Yerler: Selanik - Kavala - İskece - Gümülcine - Dedeağaç
PROGRAM
1 Gün: İstanbul – Keşan – Selanik

22:00 Kadıköy Evlendirme Dairesi Otoparkı, 22.30 Mecediyeköy İstikbal Mobilya Önü, 23.00 Bakırköy Ömür Alışveriş Merkezi Önü hareketle, Silivri – Keşan karayolu takip edilerek İpsala sınır kapısına varış. Pasaport ve gümrük işlemleri sonrası Dedeağaç - Gümülcine - İskeçe - karayolu takip edilerek Selanik’e yolculuk.



2 Gün: Selanik – Kavala

Sabah saatlerinde Selanik varışı ile panaromik şehir turu; Kordon, Beyaz Kule, Döner Kule, Fuar Meydanı, Osmanlıve Bizans eserleri, Yunanistan'ın en büyük katedrali olan Aya Dimitros Katedrali, Büyük İskender Heykeli, HamzaBey camii, E.Venezelo - P.Konstantin heykelleri, Vardar, Makedonia, Aristoteles, Elefterios meydanları görülecekyerler arasındadır.

Tur bitiminde Ulu Önder Atatürk'ün evini ziyaret ediyor ve serbest zaman veriyoruz.Serbestzaman sonrası konaklama için Kavala’ya hareket ediyoruz. Varışımız sonrası otelimize transfer. Geceleme otelimizde. Akşam dileyen misafirlerimiz Rehberimizin organize edeceği extra Yunanistan Tavernası programına katılabilirler. Leziz yemekler, Yunan Müziği ve Buzuki eşliğinde sınırsız eğlence. (45 EUR)



3 Gün: Gümülcine – Dedeağaç – İstanbul

Sabah kahvaltı sonrası panaromik şehir turumuza başlıyoruz. Su Kemerleri, Liman, Kale, 19.yy Neo Klasik yapılar,Pangia, Eski ve Yeni Şehir, Acropolis, Deniz Feneri, Ag.Nicholas, Teodoro Kimissi kiliseleri, Kavalalı Mehmet AliPaşa imarethanesi ve heykelinin görülmesi sonrası serbest zaman. Buluşma sonrası İskece Karnavalı için İskece’yehareket. Varışımız sonrası karnavala katılıyoruz. Akşam saatlerinde İskeçe & Gümülcine & Dedeağaç şehirlerini panoramik olarak geçerek İpsala sınır kapısına yolculuk. Pasaport ve gümrük işlemlerini takiben Keşan – Tekirdağ –Silivri karayolu takip edilerek İstanbul’a yolculuk. Tekirdağ’da serbest köfte molası sonrası akşam saatlerinde İstanbul başlangıç noktalarına varış ile program sonu.



ÇIKIŞ TARİHLERİ VE FİYATLAR
DİĞER BİLGİLER
Kalkış Yerleri
    Notlar

    İptal Şartları
    https://www.taryatur.com/iskece-karnavali-turu-otobus-ile-1-gece-3-gun
    Tarya Turizm Seyahat Acentesi
    Sakarya Mahallesi Atatürk Caddesi No 194 10400 Ayvalık – TÜRKİYE
    +90 552 428 27 07


    Bu çıktı 28.03.2024 23:26 tarihinde verilmiştir. Tarya Turizm Seyahat Acentesi tur programında ve fiyatlarında değişiklik yapabilir. Lütfen rezervasyon anında yeniden kontrol ediniz.